erdélyi konyha története
Élő Erdély Egyesület - Erdély Café sátor 2014 - Kolozsvár. AzÉlő Erdély Egyesület Erdély fejlesztéséért tevékenykedő egyének közössége. Tagjaink Erdély különböző területein élnek, különböző szakmákban dolgoznak, ami közös bennünk, hogy foglalkoztat EAlbert Gabriella: Erdélyi Konyha Kalendárium 2014 (Corvin ...
Ez is lehetne a legújabb Erdélyi Konyha Kalendáriumnak a mottója, hiszen a legnagyobb (konyha)művészet olyan alapanyagokból készíteni finomabbnál finomabb fogásokat, melyek tőlünk karnyújtásnyira vannak. Akár a kertünkben, kamránkban, pincénkben, akáKatalin konyhája: Pünkösdkor Erdélyben jártunk - 2014 ...
Idén is Csíksomlyón töltöttük a pünkösdöt, immár tizedik alkalommal. Férjemmel és Édesapámmal hármasban utaztunk, s szokás szerint a két "törzshelyünkön", Zetelakán és Torockón szálltunk meg. Utazással együtt kilenc csodás napot töltöttünk Erdélyben,Aleda konyhája: Erdélyi Konyha Kalendárium 2013
Megjelent az Erdélyi Konyha kincses kalendáriuma, az az évkönyv, mely a 2013-as év minden napjára tartogat egy remek receptet, konyhai tippet azért, hogy az elkövetkező évben gondtalanná tegyük a háziasszonyok konyhai tevékenykedését.Gabriella kalandjai a konyhában :): Erdélyi Konyha
Erdélyi Konyha Két receptemmel szerepelek az Erdélyi Konyha októberi számában. :) Ezúton is köszönöm szépen a szerkesztőknek, hogy gondoltak rám vendégbloggerként. ... Diósgyőri vár, 2014. november. Több fotó a képre kattintva. Boldogkőváralja - 2104Erdélyi Mónika 2014 - Hazai sztár | Femina
Erdélyi Mónika ismét képernyőn! Így néz ki most a műsorvezető - Erdélyi Mónika csak úgy ragyogott a FEM3 délelőtti műsorában.Kipróbált és bevált receptek ...: Vendégblogger az Erdélyi ...
örömmel osztom meg Veletek, hogy az Erdélyi Konyha Gasztromagazin májusi számában két receptem is megjelent, mint vendégblogger. :) Ez számomra nagy megtiszteltetés és talán a blogger "munkásságom" elismerése is, illetve biztatás a jövőre nézve hogy FőzőCICke, de okosan!
Sütőpapírral kibélelem a formát (csak az alját!), a nyers tésztát kicsit kihúzom a széléig. A sütőt előmelegítem 160-180 °C fokra. Ha felmelegedett, beteszem a masszát az előmelegített sütőbe. Ki támasztom a sütőajtót egy fakanál nyelével résnyire, íRozi Erdélyi konyhája - Blogger
A lisztet tálba szitáljuk, és a zsírral alaposan elmorzsoljuk. Amikor az élesztő felfutott hozzáadjuk a zsíros liszthez, hozzátesszük a 2 egész tojást, sót a megmaradt tejet és jól összegyúrjuk, konyharuhával letakarva, hagyjuk kelni.Erdélyi tárkonyos húsgombócleves | NOSALTY
b-n Tue, 2014-11-11 11:46. Ma ezt főztem. Ebből az adagból 18 gombóc lesz. Ecetet citrommal helyettesítettem. 2 zsemlét is elbírt volna, így pár kanál zsemlemorzsa kerül még a masszába, mert valahogy túl híg volt és nem állt össze. A végén még feleng